Bygga Muskler Gå ner i vikt Gå upp i vikt

Uppdatering

februari 12, 2013

Jag ber om ursäkt för bristen på uppdateringar. Mina prioriteringar har ändrats sedan jag fick fru och barn vilket innebär att jag inte längre äter och dricker uteslutande rått kött och opastöriserad mjölk. Det är klart att det slinker ner bitar och klunkar men tyvärr så går det ju inte att leva i en relation med en någorlunda normal kvinna om man äter 100% extremt. Väljer man diet framför förhållande så är man inte 100% i huvudet enligt min mening. Jag valde relationen framför dieten utan att för den sakens skulle offra hela konceptet.

Min dotters kost har jag inte tid att göra så mycket åt just nu. I synnerhet inte eftersom jag aldrig får vara ensam med henne då kärringskrället alltid är hemma. Min dotter, som heter Luna, är 6 månader gammal och har just börjat få tänder. Jag har testat att strimla halvkokad/halvrå oxfile men det var inget lyckat resultat. Det var besvärligt för henne att svälja. Jag tror det är enklare för henna att äta helt rått eller tillagat under lång tid på låg temperatur. Mellanting funkar inte.

Lever och hjärna har jag inte testat att ge henne än men det kommer att ske så snart min fru vänder ryggen till. Det är antagligen betydligt enklare att äta för ett litet barn då det inte är någon bindväv eller tuggmotstånd, bara mjuk geggamoja. Det är inte direkt en slump att lever är något av det första som naturfolk ger sina barn och här i Nya Zeeland så var det inte ovanligt att man gav små barn fårhjärna ändra tills för kanske 30 år sedan.

Luna sand

På bilden ovan är Luna cirka 4.5 månader gammal och har just smakat sand för första gången. Att döma av ansiktsuttrycket så var det något hon inte borde ha smakat. Men sådan far sådan dotter. Inom kort var allt glömt och solen strålade igen:

Luna

« Previous post