Bygga Muskler Gå ner i vikt Gå upp i vikt

Tillbaka i södra halvklotets England

november 19, 2010

Det har varit tyst från mig ett tag på grund av datorhaveri, resande med mera. Men frukta icket! Jag äter rått kött och dricker opastöriserad mjölk precis som vanligt. Jag befinner mig återigen i Nya Zealand, södra halvklotets England, och ämnar här ansöka om 2 års arbetsvisum. Trots heltäckningsmattor, fotgängarfientlig stadsplanering och fåniga sprayer mot dålig lukt så gillar jag landet tillräckligt mycket för att slå mig till ro här. Den långsiktiga planen är att köpa loss lite land på söda ön och starta upp en egen bondgård för självhushålling i första hand och kommersiell verksamhet i andra hand. Vi får bara hoppas att de inte reglerar sönder jordbruket innan dess. Det är ju en matexporterande nation så förhoppningsvis kommer man att låta bönderna vara relativt mycket i fred även i fortsättningen.

Det första jag gjorde när jag anlände var så klart att köpa på mig livets väsentligheter. På bilden nedan ser ni mitt kap: lammhjärna, lammlever, oxkinder, ytterlår och opastöriserad mjölk.

Oxkinderna var rätt sega och det är inte att undra på med tanke på hur de musklerna får slita dag in och dag ut under djurets levnadscykel. Det är ett evigt tuggande från morgon till kväll. Jag är glad att jag inte är en ko så att jag har tid över till annat än att äta.

Jag kommer de närmaste dagarna att ge en snabb genomgång av den sista tiden i Sverige innan jag fortsätter på ny kula. Jag kommer även att börja blogga om min träning som det förvisso inte är mycket bevänt men det kan ju bli med tiden bara jag lägger manken till.

« Previous post