Bygga Muskler Gå ner i vikt Gå upp i vikt

Rått kött och flickvänner

juni 18, 2010

Jag har inte uppdaterat här på ett tag och anledningen är att jag varit upptagen med spelet som heter livet. Jag har jagat. Inte bytesdjur utan kjoltyg. Det finns inget som tar så mycket tid, energi och pengar i anspråk som fruntimmer. I detta inlägg kommer jag att redogöra för hur jag bär mig åt för att upprätthålla min kost utan att driva de stackars liven på flykten.

Första dejten: Normalt sett hamnar man på ett café eller ölhak under den första dejten. Visst det är lite tråkigt och fantasilöst men vad gör man? Det gäller att ha utsett destinationen i förväg och snackat ihop sig med personalen eller bartendern. En flaska opastöriserad mjölk skall vänta i deras kylskåp. När man beställer något att dricka så är det bara att blinka till med ögat och säga: ”A glass of milk for me”. Det viktiga är att man dricker något. Vad som dricks är i princip irrelevant. Vatten är dock en stor party pooper så det bör undvikas. Det måste vara något med smak. Opastöriserad mjölk är helt perfekt. Eller så nöjer man sig med lite grönt te. Men te missfärgar tänderna så det går bort för mig.

Restaurang: Här är det inget att orda om. Det är bara att styra stegen mot en restaurang som serverar rejäla stekar. Köttet beställes blodigt eller blått. Potatisen bytes ut mot extra bea. Grönsaker är ett nödvändigt ont på tallriken. Det är bara att låta bli att äta dem när de väl ligger på plats. En munsbit kanske för syns skull. Köttet ätes med kniv och gaffel. Vatten till maten är ett utmärkt val. På ett cafe eller ölhak är vatten ett efterblivet val men på restaurang signalerar det sundhet. I slutändan sitter man och äter i princip rått kött utan något till mitt framför ögonen på ett icket ont anande sällskap. Ett sällskap som kommer att charmas av att grönsakerna knappt har rörts. Skippa efterätten.

Första gången hemma hos någon: Här handlar det mest bara om logistik. Rätt plats vid rätt tidpunkt. Bästa tidpunkten är kvällen, helst en fredag eller lördag. Lägenheten eller huset bör vara folktomt. Man måste snabbt se till att man hamnar i sovrummet med stängd dörr. För att se på film, kolla videoklipp eller foton på laptopen eller dylikt. Sedan gäller det att snabbt få kroppskontakt och eskalera till kram, hångel och slutligen sex. Undvik köket och allt vad mat heter innan detta. Det gäller att ge riktigt bra sex i ett tidigt skede av besöket. När detta väl är avklarat så finns det tid för mat. Kex, ost och oliver är en klassiker. Skippa kexen och ät osten och oliverna. Sällskapet kommer bara att tycka att detta är charmigt och hälsosamt. Det viktiga är att man ser ut att må bra och inte skäms för att skippa kexen. Det gäller att aldrig förklara sig eller ursäkta sig. Valet av födoämnen måste vara en naturlig del av en själv.

Laga mat tillsammans: När sexet väl är överstökat så gäller det att eskalera maten. Carpaccio, Steak Tartar eller Ceviche är perfekta för detta ändamål. Rått men ändå tillagat kött. Det viktiga är att man processar maten på något sätt. Det måste dock vara en moderiktig processning och både carpaccio, steak tartar och ceviche är godkända i detta hänseende. Sedan är det bara att äta och njuta. Vatten med lite färskpressad citron i blir en perfekt måltidsdryck. Man kan också testa att göra egen rå mozarella och äta med tomater till. Det är bara att lämna lite opastöriserad vassle i en sluten behållare under en månad i rumstemperatur så att den blir till vinäger. Sedan häller man rumstempererad färsk opastöriserad mjölk i vinägern och knådar ihop mozarella-bollar av den koagulerande massan. Enkelt och gott.

Snacks till film: Bäst är att skippa dem helt men annars funkar ju beef jerky om man får tag i bra grejer utan en massa onödiga tillsatser. I värsta fall går det ju alltid att göra egen beef jerky och ta med sig i en stillfull påse.

Alkohol: Alkohol bör undvikas men inte helt då det är för socialt handikappande. Det går att göra alkoholhaltig dryck av opastöriserad mjölk som får självjäsa. Annars får man leta rätt på ett bra åldrat vin. Osötad sherry eller portvin funkar alltid. Det gäller bara att hålla nere mängden. Annars kan man ju göra eget mjöd eller öl om man orkar.

Rått kött, rå hjärna och rå benmärg: Det är bäst att äta detta i sin ensamhet till att börja med. Har man riktigt bra sex så kan man berätta för flickvännen att man äter detta ibland, vilket kommer att vara ok bara så länge man inte gör det framför henne. Äter man det råa köttet fint uppskuret med kniv och gaffel så kan man komma undan med att göra det framför henne även om det inte är processat på annat sätt. Rå benmärg kan man komma undan med om man blandar den med lite vitlök och andra kryddor samt ger det hela en festlig form. Ett kryddsmör till köttet helt enkelt. Rå hjärna är det dock tveksamt om man någonsin kommer att komma undan med i damers sällskap. Kanske som efterrätt med grädde, honung och färskpressad citron till i någon avlägsen framtid.

Hur långt har jag kommit i mitt 2 veckor gamla förhållande då? Mitt framför ögonen på henne har jag gjort följande:

  • Ätit i princip rått kött – en snabbt ungstekt stek – med bara händerna.
  • Ätit rått kött direkt från skärbrädan när jag gjorde Carpaccio.
  • Druckit rå köttsaft direkt ur köttförpackningen.
  • Fått henne att slicka rå köttsaft från mitt finger.
  • Smörjt in hennes ansikte och händer med opastöriserad tung grädde samt matat henne med grädden.

Hon gillade grädden men köttet var det lite si och så med. Ge mig ett par veckor till så ska jag nog ha fått i henne en och annan rå köttbit.