Bygga Muskler Gå ner i vikt Gå upp i vikt

Många järn i elden och mycket kött i magen

november 16, 2011

Nu var det länge sedan jag uppdaterade (igen). Jag har lite för mycket att stå i helt enkelt. Men oroa er inte. Jag kommer aldrig att sluta äta rått kött. Olyckligtvis blir det även en del grillat kött som slinker ner. Anledningen är så klart att jag inte är singel. Är man i ett förhållande med en någotsånär normal partner så är det svårt att bara äta rått. Det är inte så mycket ätandet i hemmet som är ett problem. Det är mer hennes vänner och arbetskamrater som ställer till det.

Lärdomen man kan dra av detta är att man antingen måste leva ett väldigt ensamt liv eller göra kostuppoffringar. I alla fall under normala omständigheter. Om man har väldig tur så kanske man kan hitta en attraktiv livskamrat och goda vänner med samma böjelse som en själv. Man kan ju även fasa in sin partner i den råa livstilen men det kommer aldrig att fungera så länge partnern har ett vanligt jobb. Hon måste jobba hemifrån med ett osocialt jobb så att hon kommer bort från alla normala människor med deras dåliga inflytande och onda avsikter. Yrkesvalen är således bondmora eller daytrader. Alternativt att stor rikedom redan finnes så att inget jobb måste utföras.

Hur som haver så är det mycket som pågår just nu. Jag har bland annat varit i Sydney och ätit känguru. Mycket mycket gott!

Känguru

En hängmörad slaktkropp fastnade också på bild i Sydney. Trevligt när man får se vad som pågår i butiken utan kulisser och ridåer. Nu var ju slaktkroppen förvisso inte bäckenhängd men men…

Hängmörat

På en fest så hörde jag även ryktas om rå mjölk i vanliga livsmedelsbutiker i Sydney men jag tror det rör sig om ett missförstånd. Antagligen en amatör som förväxlat icke-homogeniserad mjölk med opastöriserad mjölk. Jag hittade iaf ingenting när jag strosade runt. Nåväl: efter lite googling så har det visat sig att det faktiskt finns opastöriserad komjölk till salu i Sydney men endast i speciella hälsobutiker och då under den krystade beteckningen ”Cleopatra’s bath milk”. Endast avsett för yttre bruk. Rullar med ögonen…

Annat än det så är jag upptagen med att planera inför mitt bröllop. Den 10:e december går evenemanget av stapeln på Waiheke. Det blir inte så mycket rått kött pga våra ärade gästers preferenser men däremot blir det autentisk argentisk grillfest – så kallad Asado. Ingen jävla gas eller färdigkol. Det är riktiga vedpinnar som eldas upp på plats. Vi har fått tag i en gaucho av argentinsk härkomst som styr upp käket. Det blir färska chorizos utan konserveringsmedel, grillade revben av nöt, entrecôte samt ett helt lamm korsfäst ovan glödande kol. Allt kött är så klart biodynamiskt framställt.

Min svensexa är även den under utveckling och det lutar för närvarande åt organiserad vildsvinsjakt i vildmarken. Räkna med många bilder om det blir av. Jag kommer på sikt att styra upp en egen jaktlicens och lite vapen så att jag kan jaga själv. Tyvärr har jag lite ont om tid just nu så det får bli ett projekt för nästa år.