Bygga Muskler Gå ner i vikt Gå upp i vikt

Förtryck, utsugning och orättvisor

maj 24, 2010

Det har varit tyst här ett tag. Alltför tyst. Anledningen är att jag drabbats av depression och svåra rubbningar av de kroppsliga vätskorna. Jag är mycket svårt sjuk och håller antagligen på att dö. Vad är det då som har hänt kanske ni undrar? Jo det ska jag tala om:

Jag har inte fått äta hjärna på över 2 månader. Jag har vandrat, jag har letat och jag har sökt. Jag har ropat, jag har kallat och jag har bett. Men till ingen nytta. Det finns ingen hjärna att få tag i. I alla fall inte den lagliga vägen. Jag är dock så pass desperat nu att jag inte drar mig för att hoppa in i närmsta fårhage, strypa några får, slå hål på några fårskallar och glufsa i mig innanmätet. Det kan ske när som helst. Det ska alla ha jävligt klart för sig. Jag har redan förberett mitt försvarstal inför den kommande rättegången:

Ärade domare, åklagare och församling och helige fader i himlen, jag erkänner att jag har begått fårdråp. Ni kanske undrar varför? Svaret är att jag var hungrig. Jag är fortfarande hungrig. Sätter ni mig i fängelse så kommer jag att svälta ihjäl. Jag är sjuk och jag har behov som ni varken har begrepp eller förmåga att tillfredställa. Släpp mig fri och låt mig äta det jag vill och lite till. Jag kan betala för mig om ni bara låter mig.

Det är rent ut sagt för jävligt och jag ska citera slaktaren för att belysa hur illa det är ställt:

”We have tried to get brains but we can’t get any. They are all exported overseas to Europe and US. We only get the leftovers here in NZ.”

Det är sånt här som gör mig rasande!

Jag svälter och lider medan fetlagda svin i Europa och USA smörjer kråset. Och alla kiwis är så klart helt ovetande. De har ingen aning om vad som pågår. Deras främsta nationalskatter, fårhjärnorna, smugglas ut ur landet och säljs på svarta marknader i andra änden av jordklotet. Det är en konspiration: The brain drain conspiracy. Lokalbefolkningen svälts på viktiga näringsämnen vilket gör dem lika lättledda och korkade som får medan näringsämnena i fråga landar på fina tallrikar i Europa och USA. Det är listiga herrar som drar i trådarna här. De vet vad som är viktigt i livet och är nu efter många års hårt arbete i full kontroll. Men det är en sak de inte räknat med. Mig. En utsökt intelligent främling med både kunskapen och driften att väcka upp folket från deras dvala och lära dem att kräva sina mänskliga rättigheter. Det borde vara en grundlag att varje man, kvinna och barn skall få äta fårhjärna minst en gång i veckan och när jag blir president så skall det bli lagstadgat. Jävlar i min talja. Sanna mina ord.

Det är inte heller nog med att jag vägras fårhjärna. Ej heller får jag tag i färsk lever. Den lilla lever som finns är frusen och fruset kött smakar inte alls särskilt gott. Häromdagen köpte jag frusen nötlever och frusna nötnjurar. Såväl lever som njurar var helt oätliga som de var. Smaken var fadd och äcklig. Jag var tvungen att slita fram stekpannan och fräsa på dem.

Det är något som har slagit slint i världen när man måste förstöra maten för att göra den smaklig. Och hur smakar nötnjure då? Det kan jag inte svara på för jag har ännu inte ätit färsk njure. Hur en upptinad, kryddad och uppstekt köttbit smakar är inte representativt för hur den smakar färsk, rå och oprocessad. Fortsätter det så här så kommer jag till slut att glömma bort hur fårhjärna smakar och den dagen är dagen då livet tappar all lyster och glans.

Next post »