Bygga Muskler Gå ner i vikt Gå upp i vikt

En måltid vid havet

maj 9, 2010

Många har efterfrågat bilder på mig där jag äter och jag har full förståelse för detta. Att studera bilder på rått kött är ungefär lika spännande som att bekanta sig med kötthyllan på Ica. Det måste finnas människor med i bilden. Människor som river, sliter, biter och äter av köttet med sina bara händer och tänder medan blodet skvätter åt alla håll. Helst direkt från kroppen på ett nyfällt bytesdjur. Bytesdjuret och blodet kan jag tyvärr inte leverera till min trogna läsarskara ikväll men däremot bilder på mig själv i full fart med att äta rått kött, vilket är rena rama överleveransen i sig själv. Håll till godo.

Efter en lång stäppvandring så var jag och fotografen till slut framme vid havet. Det hade börjat skymma och i ljuset av de sista solstrålarna så festade jag på ett bytesdjur medan jag blickade ut mot havet, horisonten och landen bortom. Köttet ingjöt liv i min kropp och bränningarna vaggade mig till ro. Det enda smolket i glädjebägaren var fotografen.

Just som jag satt där och åt som bäst så kom det en yngre herre och slog sig försiktigt ner en bit bort. Han frågade lite trevande:

”How’s it going?”

Jag svarade utan omsvep:

”Going pretty well over here. Eating raw meat and enjoying the evening.”

”Cool”.

”Yeah. You want some?”

”Yes, please!” Han kunde inte dölja sin iver och hunger.

Jag rev av en bit och räckte över till Joseph som han hette. Han började genast äta och berömde köttet för dess färskhet och mörhet. Tror fan att det är bra kött när det är jag som bjuder. Fotografen hann med att fånga oss tillsammans på bild medan vi åt som bäst. Jag till höger och Joseph till vänster.

När köttet var slut så hade mörkret sänkt sig över stranden. Det var hög tid att återuppta min vandring mot mitt fjärran mål. Sol eller måne och stjärnor gör detsamma; de är alla fullgoda ledsagare. Jag sa farväl till Joseph och önskade honom god jaktlycka i sitt fortsatta liv.

« Previous post